fbpx

Nu tar vi sikte mot ett riktigt roligt 2020

av | 19 dec, 2019

Julen närmar sig med stormsteg och givetvis vill Hållbara resor-gänget passa på att önska en riktigt God Jul! Vi hoppas att du får möjlighet att samla kraft och energi för det händelserika år som ligger framför.

2019 är snart förbi och mycket har såklart hänt – däremot har det inneburit en hel del aktivitet som inte synts så mycket utåt. Personal har rekryterats, kartläggningsarbetet har planerats med enkäter, inventering av arbetsplatser och på sina håll har även intervjuer hållits med medarbetare och chefer.

Nu blickar vi framåt och längtar till att få planera, genomföra och utvärdera de kommande aktiviteterna. Det ska bli roligt att äntligen få arbeta mer konkret tillsammans med alla deltagande organisationer och hitta effektiva och långsiktiga insatser som ska bidra till hållbar utveckling av vår region.

God jul och gott nytt år från oss alla – till er alla.

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...