fbpx

Vintercyklingens dag fredag 14 februari

av | 10 feb, 2020

Som ett tips gällande hållbara resor även utanför HAR-projektet vill vi passa på att lyfta fram Vintercyklingens dag nu på fredag den 14 februari. Eventet arrangeras av Svensk Cykling och är en del av den globala aktivitetsdagen Winter Bike To Work Day. Målet är att få fler att cykla på vintern och att få beslutsfattare att se cykeln som ett självklart sätt att ta sig fram under hela året. 

Du är varmt välkommen att anmäla dig till den tävling som arrangeras i samband med eventet, om vilken stad som har flest deltagare. Förra året hade Denver i USA flest registrerade cyklister och Luleå var bästa svenska kommun på 17:e plats.

I år sammanfaller dagen med Alla hjärtans dag och det är en bra kombination eftersom forskning visar att daglig cykling minskar risken att drabbas av hjärt-kärlsjukdom.

Läs här för mer information och anmälan ♡

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...