fbpx

Vi ställer inte in, vi ställer om!

av | 4 apr, 2020

Corona-epidemin har vänt upp och ner på allas våra liv. Vad som är viktigt blir plötsligt tydligt och nu handlar det först och främst om vår hälsa. På våra arbetsplatser läggs fokus på att hindra spridningen av smitta, vårt beteende kring resande förändras och vi har tydliga restriktioner när det gäller att samlas i grupp. 

Detta innebär naturligtvis att vi i HAR-projektet har fått prioritera om. Vi som sett framför oss en vår av aktiviteter hos deltagande organisationer, kommer inte att kunna genomföra dem i den utsträckning vi hade tänkt. Men – vi ställer inte in, vi ställer om! Vi planerar att genomföra några av våra gång- cykelaktiviteter, men flertalet aktiviteter flyttas fram till sensommaren/hösten. Istället har vi valt att rikta in oss på det högst aktuella ämnet: arbete på distans, det helt resfria mötet. Mer om det senare! 

Wash your hands and love eachother!

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...