fbpx

Dags för semester, håller du med?

av | 10 jul, 2020

Det har varit en omtumlande vår för oss alla. Många förändringar i vardagen som lett till nya sätt att tänka och agera gällande det vi tidigare sett som självklart. Fascinerande ändå hur anpassningsbara vi människor är och hur vårt samhälle kan ställa om med kort varsel när det verkligen är allvar. Konsekvenserna av pandemin har drabbat oss olika hårt, men ingens liv ser likadant ut som innan årsskiftet. För den som drabbats av personlig förlust vill vi verkligen visa vårt deltagande.

Ur synvinkeln hållbarhet har vi tagit enorma kliv gällande digitaliseringen av vår vardag. Även om vi mer än någonsin värdesätter det personliga mötet, har vi skaffat oss kunskaper som gör att vi inte kommer gå tillbaka till det som var självklart förut. Resfria möten och distansarbete kommer i fortsättningen att vara en naturlig del av människors arbetssätt. Och att inte se det som självklart att resa på sin fritid har också präglat oss till viss del, ord som hemester, svemester och staycation finns plötsligt i vårt vokabulär.

Med en bild på oss själva på en solig uteservering vill vi nu passa på att önska er alla en fin sommar. Tack för en intressant och lärorik vårtermin tillsammans, där över 200 personer har deltagit i våra aktiviteter. Många har cyklat, både elcyklar och vanliga, promenerat, spelat HAR-bingo och inte minst delat med sig av sina erfarenheter kring distansarbete och digitala möten. Nu tar vi i HAR-gänget semester i några veckor och hoppas att du gör det också. Vi har mycket roligt i pipeline inför hösten och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med er som finns i företagen och organisationerna som är delaktiga i HAR.

Njut av lediga dagar, vi ses snart igen!

Hälsningar
Peter, Ingela, Lena, Josefine och Cecilia

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...