fbpx

Prenumerera på våra nyheter

av | 25 sep, 2020

Vill du prenumerera på nyheterna som publiceras på vår hemsida? Du behöver bara följa några enkla steg:

  1. Ladda ner en RSS-läsare (feed reader) på din dator/surfplatta/mobiltelefon. Appen finns där du vanligtvis laddar ner dina applikationer. Det finns ett flertal applikationer för tjänsten som RSS-läsare, så välj den som passar bäst för din dator/surfplatta/mobiltelefon.
  2. När du laddat ner applikationen ska du ange en url-kod eller hemsideadress som du vill få nyhetsuppdateringar från. För att få nyhetsuppdateringar från HAR anger du: https://hallbararesor.nu/nyheter/feed/
  3. Klart! Nu kommer du att få en notis när HAR publicerar en nyhet på hemsidan.

Hälsningar
Peter Tapani, projektledare HAR

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...