fbpx

Ny digital tjänst för klimatsmarta val

av | 16 okt, 2020

En pilotstudie påbörjas nu på måndag där HAR tillsammans med Umeå kommun låter anställda inom Stadshusområdet få prova på en digital mobilitetstjänst. Tjänsten heter Resvana och går ut på att man genom e-post och sms får tips på hur man kan resa hållbart inom kommunen. Man får ta del av en webbsida med en skräddarsydd karta och bekvämt samlad information om hållbara transportalternativ, till exempel tips på hur man bäst kan resa hållbart mellan sitt hem och sitt arbete.

Resvana ägs av Nudgd AB och studien av tjänsten kommer att pågå fram till och med våren 2021. Sedan görs en utvärdering av hur den använts och i vilken utsträckning användarna har ändrat sina resvanor. 

Spännande att få vara med tycker vi!

Hälsningar
Josefine Wigström, mobilitetssamordnare Umeå

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...