fbpx

Ingela ny projektledare för HAR

av | 6 nov, 2020

Efter femton månader som mobilitetssamordnare för HAR-projektets inlandsorganisationer har jag fått äran att ta över projektledarrollen efter Peter Tapani. 

För er som inte känner mig sedan innan, kan jag berätta att jag bor i Lycksele med min familj och hund. Min trädgård betyder mycket för mig och ett av mina bästa köp är min elcykel som är helt magisk. 

Genom HAR har vi tillsammans börjat bygga ett nätverk där vi synliggör hållbarhetsfrågor i vår vardag, och jag ser fram emot att fortsätta det arbetet tillsammans med mina kollegor och alla härligt engagerade medarbetare och kontaktpersoner i våra deltagande organisationer. Vi har många spännande saker framför oss!

Hälsningar
Ingela Bottke, projektledare HAR

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...