fbpx

föreläsning med Anders Hansen

av | 19 mar, 2021

Idag hade vi en väldigt inspirerande förmiddag med Anders Hansen – med över 1000 tittare! Anders pratade utifrån sin profession som överläkare i psykiatri om hur fysisk aktivitet påverkar vårt välmående och inte minst vår hjärnkapacitet. Han gav oss siffror på maximal kognitiv (tankemässig) effekt som handlade om 45 minuters träning 3 gånger i veckan, där man håller ett ganska högt tempo och blir andfådd, men han betonade också att han förstår alla som är trötta på hälsohetsen. Han sa:
– Allt räknas, det viktiga är att hitta smarta sätt att bygga rörelse i vår vardag! Kanske att cykla eller gå till jobbet.

Stor tack till Anders Hansen! Och stort tack till dig som var med oss live och bidrog med intressanta frågor i chatten.

Hälsningar
Cecilia Lindell
Kommunikatör, HAR

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...