fbpx

höstens nya utmaningar

av | 27 aug, 2021

Välkommen tillbaka till HAR. Hoppas du har haft en fin sommar! Nu börjar vi en efter en att komma tillbaka till våra arbetsplatser, vilket för många av oss fortfarande innebär att vi är hemma, med kollegorna på skärmen.

En av höstens utmaningar är just hur vi kan utveckla våra digitala möten. Hur skapar vi närvaro och bra stämning, och hur bibehåller vi engagemanget när några börjar delta fysiskt igen och andra deltar via länk?

Det ville vi i HAR-projektet lära oss mer om, och tillsammans med ett annat Region Västerbotten – projekt  Vägledande principer för e-tjänste- och verksamhetsutveckling. har vi bjudit in Anna Bellman att föreläsa för oss och alla medarbetare runt om i våra organisationer.

Missa inte att vara med den 24 september kl. 10-12
Anna Bellman är en erfaren kommunikationsexpert och en av Sveriges mest anlitade moderatorer och föreläsare. Hon kommer att dela med sig av värdefulla råd om hur vi skapar bra och effektiva möten, både digitala och hybrida, där alla kan känna sig delaktiga.

En inbjudan har skickats ut till HARs alla deltagande organisationer, så för dig som finns med där: Håll utkik på intranät och i din mejlkorg!

Nu kickar vi igång hösten och hoppas att du vill hänga med oss när vi samkör vardag, behov och miljö!

Hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...