fbpx

resfria möten och ANNA Bellman

av | 17 okt, 2021

För många är det dags att lämna hemmakontoret och komma tillbaka till sina arbetsplatser. Men riktigt som tidigare blir det nog inte! Med all kunskap vi skaffat oss om hur vi kan träffas och samarbeta digitalt, kommer vi med mycket större lätthet kunna välja att ta ett resfritt möten från kontoret istället för att åka till olika platser.

Som en liten rolig grej i vårt arbete att underlätta för resfria möten, har HAR-projektet tagit fram en dörrhängare som vi delar ut till alla medarbetarna i våra deltagande organisationer. Perfekt att hänga på dörrhandtaget när man deltar i ett resfritt möte från arbetsplatsen, så att man inte behöver bli störd. På baksidan av dörrhängaren finns tips till både mötesplanerare och till mötesdeltagare. 
På bilden ser vi Eva-Marie som jobbar på Region Västerbotten i Umeå.

Utvärdering av Lyckade och effektiva digitala möten, med Anna Bellman
500 personer var anmälda till föreläsningen som vi anordnade med Anna Bellman i slutet på sepetmber. Över 300 personer deltog live, och många har sedan valt att se den i efterhand. Nu har vi sammanställt en utvärdering – där 93 % svarar att de har fått ny kunskap som kan förbättra deras digitala möten!

Intressanta fakta som framkom är att drygt 40 % ser positivt på en framtid med digitala möten. Knappt 20 % tycker att digitala möten passar ibland. 40 % anser att det är positivt att själv få möjlighet att välja. 

Hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...