fbpx

Äntligen är belysningen på Isvägen på plats

av | 5 feb, 2022

Vi har tidigare berättat om isvägen över älven i centrala Lycksele, där lyktstolpar skulle monteras och lysa upp för cyklister och gångtrafikanter så fort isen blivit tillräckligt stabil. Nu är belysningen äntligen på plats och det populära strövområdet, tillika genväg till arbetsplatser och skola, är nu ännu mer trygg och tillgänglig.

–Det här är kan vara världsunikt, säger projektledaren för Arena Älven Marino Carlsson, Gold of Lapland. Det är en fantastisk utveckling för vår gemensamma plats! Förhoppningsvis väljer fler att nyttja älven för promenader till och från sitt arbete.

Det är med hjälp av HAR-projektets finansiering som belysningen blivit en verklighet, så vi är såklart extra glada över att sen den på plats!

Hälsningar
Kerstin Hamre, moblitetssamordnare för Västerbottens inlandHAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...