fbpx

filmer som uppmuntrar till kollektivt resande

av | 4 mar, 2022

Ingen som följt HAR-projektet de senaste veckorna kan ha missat vårt uppdämda behov av lyfta kollektivtrafikens fördelar som hållbart resesätt. Vi har planerat och förberett oss för borttagandet av pandemins restriktioner och detta resulterar nu bland annat i vår testresenärskampanj som drar igång den 21 mars för våra deltagande organisationer, och det vi stolt presenterar här: Filmer som underlättar och uppmuntrar till resande med buss.

HAR i samarbete med länets kollektivtrafik
Filmerna är framtagna i samarbete med kollektivtrafiken i Västerbotten och syftet med dem är att både inspirera (som i filmen ovan) och informera (se filmerna längre ner i inlägget). Länstrafiken Västerbotten, Skellefteå buss och Ultra – lokaltrafiken i Umeå har fått varsin version, dels med sin specifika information kring biljettköp och respektive apps funktioner, men också med sina färger och logotyp. Att se bussbolagen lägga ut filmerna i sina egna sociala kanaler värmer lite extra i hjärtat och gör oss i HAR-projektet både glada och stolta att kunna hjälpa till.

Vilken är din bästa anledning att ta bussen?
Det är frågan som vi ställer till dig! Vi uppmuntrar även till att ta reda på mer information kring vad kollektivtrafiken kan erbjuda just där du bor; hur det praktiskt fungerar att hitta rätt buss, köpa biljett och så vidare, för dig som känner dig lite ringrostig i hur man gör. Bor du i Västerbotten får du bra information i filmerna nedan.


Hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR

Skellefteå buss
Ultra – lokaltrafiken i Umeå
Länstrafiken Västerbotten

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...