fbpx

HAR:s slutkonferens

av | 3 jun, 2022

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3 spännande år. Den 2:a juni bjöd vi in kontaktpersoner, chefer och medarbetare från våra deltagande organisationer till Folkets Hus i Umeå, tillsammans med olika samarbetspartners som vi haft genom åren. Även andra som intresserat sig för vårt projekt var välkomna och sammanlagt fanns 50 personer med oss under dagen där vi också bjöd på lunch. Ytterligare ett 30-tal följde vår direktsändning via länk, både det som hände i lokalen samt det digitala framträdandet av äventyraren och elitidrottaren Aron Anderson.

Delar av konferensen går att se i efterhand. Länk finns längre ner på sidan.

Programmets innehåll

Vi fick en väldigt fin dag tillsammans med tid för både mingel och spontana inslag från deltagare, i ett program som innehöll omväxlande presentationer av oss i projektgruppen där vi redovisade både statistisk fakta och mjuka värden genom filmer, våra egna berättelser och intervjuer med deltagare från de olika aktiviteter som vi anordnat under projektets gång. Ett panelsamtal och en framtidsspaning hann vi också med, samt en mentimetertävling där även de som deltog digitalt kunde vara med. Som jag nämnde tidigare var Aron Anderson med oss digitalt och gav en peppande inspirationsföreläsning. Jan Bylund var konferencier och förutom att ställa bra frågor bjöd han på många skratt och en avspänd stämning.

Vi tackar för det stora engagemang som så många visade – det bidrog till en bra helhet.

Här kan du se inspelningar från slutkonferenensen, uppdelat i olika ämnen: https://hallbararesor.nu/slutkonferens/

Vänliga hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR