fbpx

HAR:s slutkonferens

av | 3 jun, 2022

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3 spännande år. Den 2:a juni bjöd vi in kontaktpersoner, chefer och medarbetare från våra deltagande organisationer till Folkets Hus i Umeå, tillsammans med samarbetspartners som vi haft genom åren. Vi öppnade även upp för alla som var intresserade av vårt projekt att komma, och sammanlagt 50 personer fanns med oss under dagen där vi också bjöd på lunch. Ytterligare ett 30-tal följde direktsändningen av det som pågick i lokalen och det digitala framträdandet av äventyraren och elitidrottaren Aron Anderson, via länk.

Vi fick en väldigt fin dag tillsammans med tid för både mingel och spontana inslag från deltagare i ett program som innehöll omväxlande presentationer av oss i projektgruppen där vi redovisade både statistisk fakta och mjuka värden genom filmer, våra egna berättelser och intervjuer med deltagare från olika aktiviteter som vi anordnat under projektets gång. Ett panelsamtal och en framtidsspaning hann vi också med, samt en mentimetertävling där även de som deltog digitalt kunde vara med. Som jag nämnde tidigare var Aron Anderson med oss digitalt och gav en peppande inspirationsföreläsning. Jan Bylund var konferencier och förutom att ställa bra frågor bjöd han på många skratt och en avspänd stämning.

Vi tackar för det stora engagemang som så många visade, vilket bidrog till en bra helhet. Inom kort kommer delar av konferensen att läggas ut här på webben. Se gärna igen om du var med, eller se för första gången!

Vänliga hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR