fbpx

Intervjuer om distansmöten

av | 6 maj, 2020

Hur upplever du det att ha möten på distans? 
Nu har HAR-projektets mobilitetssamordnare påbörjat intervjuer om distansarbete hos våra deltagande organisationer. Många medarbetare har inte jobbat hemifrån förut, åtminstone inte i den utsträckning som sker nu, och då uppkommer såklart många nya situationer man inte tänkt på tidigare. 

På HAR vill vi ta reda på hur den hur fysiska och psykosociala arbetsplatsen i hemmet fungerar. Hur fungerar tekniken och hur upplevs de digitala mötena? Vi ser det som en kunskapshöjande insats för projektet där intervjusvaren kan användas som underlag för reflektioner och diskussioner och ge insikt i hur nya rutiner kan utvecklas.

Vi startar med intervjuer hos Indexator och Boliden.       

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...