fbpx

Ny film om HAR

av | 14 maj, 2021

Vi har gjort en ny och uppdaterad film om HAR-projektet!
Så mycket har hänt sedan starten, inte minst under 2020 där många, snabba förändringar har krävts gällande resor och möten, både i arbetslivet och privat. Vi i HAR-projektet har fått kasta oss in i den snabba utvecklingen och precis som resten av världen har vi utmanats, men också sett att det finns mycket som vi tog för givet som går att ändra på. Ett nytt sätt att se på resor har kommit för att stanna, där inte minst digitaliseringen och hållbarhet går hand i hand.

En uppdatering kring hur vi tänker och arbetar kändes viktig tyckte vi och ett axplock av det vi har gjort – tillsammans med våra deltagande organisationer – är roligt att få dela med sig av. Hoppas ni blir peppade av filmen och det vi arbetar med, och att ni fortsätter att hänga med oss för ett mer hållbart och välmående Västerbotten.

Vänliga hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör i HAR-projektet

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...