fbpx

461 deltagare i Cykelkampanj

av | 15 maj, 2022

Just nu pågår HAR:s cykelkampanj där medarbetare från alla våra 10 organisationer deltar. Under två veckor registrerar deltagarna sina cykelresor och tävlar om vilken arbetsplats som cyklar flest gånger under perioden 9–22 maj. Både arbets- och tjänsteresor samt resor på fritiden räknas! För att det ska bli rättvist delar vi antalet resor med antalet personer i varje organisation.

Alla som registrerar minst 10 cykelresor per vecka är (individuellt) med i en utlottning av elcyklar, cykeldatorer, aktivitetsband och väskor. 461 personer har anmält sig och det tycker vi är väldigt roligt!

Flera av deltagarna delar med sig av sina upplevelser av kampanjen på HAR:s instagram. En av dem är Helena Örnberg, avdelningschef på staben Boliden gruvor. Hon skriver så här:

”Eftersom jag har så lång pendlingssträcka cyklar jag i princip aldrig, varken till jobbet eller på fritiden. Är nu med i cykelkampanjen och tar cykelturer på kvällarna. Vill bara dela vilken härlig ny glädje jag hittat i att cykla. Så tack till HAR :)”

Foto Helena Örnberg

Hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...