fbpx

Ut och cykla i vackra Storuman

av | 11 jun, 2020

Just nu anordnar HAR- projektet en cykla- gå kampanj i Storuman. Deltagarna är medarbetare på Storumans kommun och hittills har 18 personer anmält sig. Syftet är att lämna bilen hemma och istället röra på sig mer. 

Deltagarna anmäler sig och registrerar sedan sina cykel- och gångresor, och vid slutet av kampanjen utses vinnarna bland dem som cyklat och gått vid flest tillfällen. Kampanjen avslutas den 18/6 – då får vi se vilka vinnarna blir!

Hälsningar
Ingela Bottke, mobilitetsamordnare för Storuman, Lycksele och Vindeln.  

Foto: Madeleine Rinman  

En hållbar belysning

En hållbar belysning

Vi har tidigare berättat om väderskyddet som kom på plats utanför Bolidens...

tack för i år!

tack för i år!

Det har blivit dags att summera året som gått och önska er alla en skön...