fbpx

Den nya versionen av webben är här

av | 18 dec, 2019

Äntligen! Vi har under en tid haft en mer provisorisk webbsida i väntan på en lite större uppdatering. Nu är den första etappen klar och sjösatt. Vi hoppas att sajten ska få fortsätta att utvecklas i takt med projektet – så förvänta dig att innehållet kommer skifta och att nya avsnitt, och kanske till och med funktioner, tillkommer.

I en andra etapp planerar vi för att kunna publicera nedladdningsbara filer och annat relaterat material på ett användarvänligt och smidigt sätt. Exakt hur det kommer se ut är ännu inte klart men någon gång under våren hoppas vi kunna sjösätta del 2 av detta webbygge.

Visionen är att ha en energifylld webbplats som uppdateras regelbundet och som upplevs relevant för både de som för första gången kommer i kontakt med projektet och de som redan är involverad.

Under tiden får du gärna komma med konstruktiv feedback och förslag på hur vi kan förbättra vår webbsida.

Projektets ansvariga kommunikatör, Cecilia Lindell, tar gärna emot synpunkter och ser till att det hamnar i händerna på de som utvecklar den tekniska plattformen. Du hittar mer information under ”kontakt”.

Sprid gärna denna sida till andra som du tror behöver komma i kontakt med oss.

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...