fbpx

Detta är projektteamet bakom ”Hållbara resor”

av | 18 dec, 2019

Vi tänkte att det är på sin plats att i korthet presentera teamet som jobbar med projektet Hållbara arbets- och tjänsteresor (HAR) – eller Hållbara resor, som vi oftast kallar det.

Peter Tapani är projektledaren som sitter i Region Västerbottens hus på västra norrlandsgatan 13 i Umeå – den regionala utvecklingsförvaltningen. Utöver det övergripande ansvaret för projektet är Peter även mobilitetssamordnare för Region Västerbotten – en av de 10 arbetsplatser som ingår i projektet.

Lena Bieblad arbetar mot de tre organisationer som utgår ifrån Skellefteå med omnejd – det vill säga Boliden, Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft. Lena finns i Umeå och sitter i samma hus som Peter på v. norrlandsgatan.

Ingela Bottke har ansvaret för projektets inlandsdeltagare – Storumans kommun, Lycksele kommun, Vindelns kommun och företaget Indexator. Ingela utgår i från Lycksele där hon delar kontor med Länstrafiken i Västerbotten.

Josefine Wigström är Umeåregionens mobilitetssamordnare och jobbar mot två stora organisationer: Umeå kommun och Vattenfall. Josefine har sitt kontor i stadshuset i Umeå.

***

Som ansvarig kommunikatör har projektet ett nytillskott, Cecilia Lindell, som på allvar kommer igång efter årsskiftet. Cecilia är dock redan igång och kontaktuppgifter hittar du under ”kontakt” här på sajten.

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...