fbpx

Detta är projektteamet bakom ”Hållbara resor”

av | 18 dec, 2019

Vi tänkte att det är på sin plats att i korthet presentera teamet som jobbar med projektet Hållbara arbets- och tjänsteresor (HAR) – eller Hållbara resor, som vi oftast kallar det.

Peter Tapani är projektledaren som sitter i Region Västerbottens hus på västra norrlandsgatan 13 i Umeå – den regionala utvecklingsförvaltningen. Utöver det övergripande ansvaret för projektet är Peter även mobilitetssamordnare för Region Västerbotten – en av de 10 arbetsplatser som ingår i projektet.

Lena Bieblad arbetar mot de tre organisationer som utgår ifrån Skellefteå med omnejd – det vill säga Boliden, Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft. Lena finns i Umeå och sitter i samma hus som Peter på v. norrlandsgatan.

Ingela Bottke har ansvaret för projektets inlandsdeltagare – Storumans kommun, Lycksele kommun, Vindelns kommun och företaget Indexator. Ingela utgår i från Lycksele där hon delar kontor med Länstrafiken i Västerbotten.

Josefine Wigström är Umeåregionens mobilitetssamordnare och jobbar mot två stora organisationer: Umeå kommun och Vattenfall. Josefine har sitt kontor i stadshuset i Umeå.

***

Som ansvarig kommunikatör har projektet ett nytillskott, Cecilia Lindell, som på allvar kommer igång efter årsskiftet. Cecilia är dock redan igång och kontaktuppgifter hittar du under ”kontakt” här på sajten.