fbpx

Bakom kulisserna

av | 23 maj, 2020

Våren slår ut utanför fönstren och snart är det ljust dygnet runt – och här står vi inne på ett lager och förbereder cykellysen inför höstens aktiviteter. Corona har verkligen vänt upp och ner på det mesta, men vi har inte tappat sugen! I Storuman drar en cykelaktivitet igång nästa vecka och det är vi väldigt glada över. De flesta organisationer har inte haft möjlighet att haka på något sådant event än, men en positiv sak är i alla fall att när det väl sker så kommer vi att vara grymt förberedda och alldeles extra taggade! Nu jobbar vi vidare och planerar för en rolig och givande fortsättning tillsammans med våra organisationer. Håll ut och håll i. ♡

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...