fbpx

Elcykel-kampanj på Stadshuset, Umeå kommun

av | 29 maj, 2020

Med start idag och fyra veckor framåt gör HAR en elcykel-kampanj på Stadshuset, Umeå kommun. Här får medarbetare låna en elcykel under en veckas tid för att få prova på hur de fungerar och förhoppningsvis inspireras till att använda elcykel mer framöver. Elcyklarna ägs av Umeå kommun sedan innan och vi såg det som ett ypperligt tillfälle att nyttja resurser som redan finns. Totalt deltar 24 personer i kampanjen, men intresset att låna elcyklar är stort, 40 personer anmälde att de ville vara med. Det ser ut som att vi måste göra om kampanjen vid ett senare tillfälle!

På bilden syns Tina Jonsson som är kommunikatör på Stadshuset. 
– Jag bor inte jättenära jobbet så jag brukar inte cykla, säger hon. Därför är det toppen att få testa om det här är något att börja med framöver. Jag har varit sugen på en elcykel ett tag men inte kommit till skott. Kanske det blir så efter detta! 

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...