fbpx

110 personer nappade på erbjudande om däckbyte

av | 29 okt, 2021

Även om vintern snart knackar på dörren är det inte läge att ställa undan cykeln – tvärtom! Vi vill uppmuntra till att cykla i vinter och det gör vi genom att erbjuda gratis byte till vinterdäck på cykeln, för medarbetare i fyra av våra deltagande organisationer: Vattenfall kundservice, Region Västerbotten, Skellefteå Kraft och Umeå kommun. 

Hos Vattenfall kundservice arrangerade vi även ett ”Välkommen-tillbaka-till-kontoret-event” i samband med att vi uppmuntrade medarbetare att göra en intresseanmälan för däckbyte. Vi delade ut goodiebags med reflexer, cykellysen, sadeltrasor och annat som är bra att ha i vinter. 

Nu hoppas vi att alla 110 personer som nappade på erbjudandet om däckbyte är redo för en härlig vinter! 

Hälsningar från
Josefine Wigström, mobilitetsamordnare i Umeå

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...