fbpx

Däckbyte och service på cykeln

av | 24 apr, 2022

För att inspirera både nya och tidigare vintercyklister att fortsätta cykla trafiksäkert efter sommarsäsongens slut, erbjöd vi i oktober/november förra året gratis byte till dubbdäck* för medarbetarna i våra deltagande organisationer.

Vi ville även visa på en enkel insats som arbetsgivare kan göra för att öka det hållbara resandet.

Utvärdering av däckbyteskampanjen

101 personer deltog och nu när vintersäsongen är avslutad har vi skickat ut en enkät som 69 av dem svarade på.
Av de 69 svarande hade:

84 % känt sig säkrare i trafiken än tidigare
61 % cyklat oftare på vintern än de skulle gjort annars
52 % minskat antalet bilresor
33 % påverkat någon annan att börja cykla på vintern
23 % ändrat till cykel som sitt huvudsakliga färdsätt

Redo för en ny säsong

Under april i år har vi erbjudit byte till sommardäck samt en cykelservice som inneburit genomgång av bromsar, växlar, kedja, styre och däck. På bilden syns en av medarbetarna på Cykel & Mopedhandlaren i Umeå, som arbetat med detta.

Härligt! Nu är vi kittade och klara för en fin cykelsommar!

Hälsningar
Cecilia Lindell, kommunikatör HAR

*Kampanjen har erbjudit byte av däck samt cykelservice. Kostnader för inköp av däck samt eventuella reparationer utöver en standardgenomgång av cykeln, har deltagarna själva bekostat.

HAR:s slutkonferens

HAR:s slutkonferens

Så blev det dags för oss att summera och avsluta HAR-projektet efter 3...

Hiện nay, có rất nhiều trang thể thao bóng đá trực tuyến, nhưng đa số đều có những quảng cáo hoặc chất lượng ko cao hoặc phát lậu, Chúng tôi socolive với bản quyền trực tiếp phát sóng trực tiếp , hứa hẹn sẽ cung cấp cho các bạn những trận bóng đá hấp dẫn nhấtxem bóng đá trực tuyến

Kênh của chúng tôi luôn luôn thân thiện với tất cả mọi người, mitomcung cấp những trận đấu trực tiếp của Việt Nam và toàn cầu, với video Full HD , ko lag ko giật, đảm bảo cung cấp cho bạn những giây phút bóng đá tuyệt vời nhất

Được xem là một trang bóng đá hàng đầu Việt Nam, chúng tôi cung cấp cho khán giả tất cả các trận đấu , trực tiếp tại hiện trường, bạn có thể đón xem tất cả các giải đấu tại đây xoilac , nơi mà bạn có thể thỏa mãn niềm đam mê với bóng đá mà không lo bị dán đoạn vì chất lượng trang kém

Ở đây chúng tôi cung cấp những trận bóng hấp dẫn nhất , với hình ảnh sắc nét, trang web thân thiện với tất cả mọi người Việt Nam, hãy nhấn vào và đặt 90p lịch cho trận đấu mà bạn yêu thích nào